27-04-12

Nand 5 jaar

Dag lieve mensen,

IMG_1125 (FILEminimizer).JPG

Al weken vooraf keek ik uit naar mijn verjaardag. Voor het eerst mocht ik van mama en papa ook een feestje houden voor de kindjes van mijn klas. Ik mocht wel niet alle kindjes laten komen en moest dus kiezen. Kiezen is niet makkelijk.

IMG_1069 (FILEminimizer).JPG

IMG_1076 (FILEminimizer).JPG

Voor dat er een feestje was voor mijn vriendjes was er eerst een feestje met oma en opa Beerse en met tante Kaat en nonkel Johan en ook nog met mama en papa en Noortje was er ook bij. Op dat feestje kreeg ik leuke cadeautjes en er was ook een mooie taart met kaarsjes en die mocht ik uitblazen. Dat kan ik heel goed.

IMG_1085 (FILEminimizer).JPG

IMG_1089 (FILEminimizer).JPG

Er was dan ook nog een feestje met bompa en met opa Brasschaat en met nonkel Koen. Ook nu waren mama en papa en Noortje erbij. Ik mocht nog eens kaarsjes uitblazen en kreeg ook leuke pakjes.

IMG_1094 (FILEminimizer).JPG

IMG_1100 (FILEminimizer).JPG

IMG_1108 (FILEminimizer).JPG

IMG_1113 (FILEminimizer).JPG

IMG_1122 (FILEminimizer).JPG

IMG_1102 (FILEminimizer).JPG

Vooraf had ik van mama en papa nog een heel groot cadeau gekregen. Papa had heel veel werk om dat cadeau ineen te steken, maar het is toch gelukt ! Op het feestje met mijn vriendjes mocht ik dan spelen en we knutselden ook en aten pannenkoeken. Van mama mochten we ook een snoepsaté maken en dat vond iedereen heel leuk. We hebben ook cupcakes versiert en da's heel lekker. En van mijn vriendjes kreeg ik ook nog pakjes. Ik vind het leuk om jarig te zijn ! Minder leuk was dat een vriendinnetje net de windpokjes kreeg als ze naar mijn feestje mocht komen. Zo was ze er niet bij. Ik hoop dat ze snel weer beter wordt, want binnenkort is het haar verjaardag en mag ik naar haar feestje gaan.

IMG_1153 (FILEminimizer).JPG

In mijn klas werd mijn verjaardag ook gevierd. Ik kreeg van de juf een mooie kroon en alle kindjes zongen voor mij. Omdat ik jarig was mocht onze klaspop Guust ook nog een nachtje bij ons logeren.

IMG_1128 (FILEminimizer).JPG

En van heel veel mensen kreeg ik ook een leuke verjaardagskaart.Knipogen

Lieve groetjes,

Nand

De commentaren zijn gesloten.